всі статті

Як правильно підібрати засіб, щоб очистити шкіру обличчя?

Існує безліч засобів для очищення шкіри обличчя. Міцелярна вода, пінка, гель, молочко або тонік... Що ж обрати? Ми розкажемо, як правильно підібрати засіб, щоб очистити шкіру обличчя.

Міцелярна вода для тих, хто завжди поспішає

Міцелярна вода містить поверхнево-активні речовини, які дозволяють одночасно зняти макіяж та очистити шкіру від забруднень. Таким чином вона дбайливо очищує шкіру та підходить навіть для надчутливої шкіри. Міцелярна вода не потребує змивання: дозволяє зекономити час тих, хто поспішає, а також забезпечує делікатне і м’яке очищення, що не пошкоджує шкіру. Спробуйте міцелярну воду від Мікса для нормальної сухої чутливої шкіри.

Гель для вмивання – для консерваторів

Гель для вмивання, напевно, найпоширеніший та найвідоміший засіб для очищення обличчя. Чому? Завдяки простоті у використанні! Його достатньо просто спінити з невеличкою кількістю води, нанести на обличчя, змити водою. Чудовий засіб для очищення шкіри для тих, у кого контакт із водою не викликає гіперчутливість шкіри. 

Молочко для зняття макіяжу

Для зняття макіяжу та очищення сухої чутливої шкіри підійде молочко. Нанесіть невелику кількість на ватний диск та обережно накладіть на повіки, промасуйте.

Якщо у вас чутлива та надчутлива шкіра, застосовуйте зволожуюче та заспокійливе молочко для зняття макіяжу Miксa. Воно містить екстракт троянди, водночас дбайливо очищує та зволожує шкіру. Після застосування молочка рекомендуємо скористатися тоніком, щоб усунути залишки макіяжу та тонізувати вашу шкіру. 

Тонік для досконалого очищення

Тонік дозволяє очистити обличчя після зняття макіяжу і додатково тонізувати його. Він очищує шкіру, освіжає її та видаляє залишкові забруднення. Деякі тоніки також мають заспокійливу або зволожувальну дію. Важливо використовувати тонік, призначений саме для вашого типу шкіри. Він подарує обличчю здорове сяйво та свіжість.

попередня наступна