всі статті

Як правильно доглядати за сухою шкірою обличчя

Якщо у вас суха шкіра обличчя, варто уникати певних косметичних продуктів і процедур та дотримуватися правильного ритуалу догляду.

Суха шкіра обличчя: ретельно обирайте косметичні продукти

Косметичні продукти, якими ви користуєтеся для щоденного догляду, є основою зволоження шкіри. Коли шкіра страждає від сухості, слід уникати агресивних косметичних засобів, таких що містять спирт, ароматизатори, барвники або мило. Обирайте гіпоалергенні засоби, наприклад, засоби догляду Miксa — експерта в догляді за чутливою шкірою обличчя та тіла для дорослих і дітей. Усі засоби Мікса гіпоалергенні, створенні під дерматологічним контролем із використанням інгредієнтів, які спеціально підібрані для потреб чутливої шкіри.

Обирайте міцелярну воду для зняття макіяжу

Якщо ваша шкіра суха — не слід вмиватися проточною водою, а також уникайте косметичних засобів, які змиваються водою. Обирайте міцелярну воду для зняття макіяжу та очищення, наприклад, міцелярну воду для сухої чутливої шкіри Miксa, яка делікатно знімає макіяж та залишає на шкірі відчуття комфорту та доглянутості. 

Сухість шкіри: уникайте ексфоліантів

Як для тіла, так і для обличчя, зі скрабами потрібно бути дуже обережними. Для очищення сухої шкіри краще взагалі відмовитися від агресивних пілінгів та скрабів на користь м’яких засобів для очищення. 

Ні — ванні! Так — душу!

Тривалий прийом ванни зневоднює шкіру. Напевно, ви помітили, що після перебування у ванні шкіра стає зморшкуватою, що є ознакою зневоднення. Рішення — душ! Прийом душу займає менше часу, тому не чинить такої агресивної дії на шкіру, за умови, що ви використовуєте м’який засіб для очищення шкіри.

попередня наступна